Despre noi

Cabinetul DentArt2001 a fost infiintat in anul 1993 cu mult entuziasm si plini de speranta  ca noua societate va aprecia valorile pe care noi le impartasim:  PRETURI CORECTE, SIGURANTA SANITARA, SERIOZITATE, LUCRARI BINE FACUTE si RAPIDITATE.

Am pornit cu un singur scaun intr-un spatiu inchiriat. La ora actuala detinem un spatiu de aproximativ 150 mp unde isi desfasoara activitatea 7 medici stomatologi cu specializari diferite: terapie, protetica, chirurgie, ortodontie, pedodontie si implantologie.

In cabinetul nostru se respecta cu strictete toate regulile de asepsie si antisepsie pentru ca pacientii si doctorii nostri sa fie mereu in siguranta.

Fiecare pacient este important pentru noi si ne dorim sa cream relatii de durata, bazate pe respect reciproc si incredere deplina.

In fiecare zi clientii nostri pleaca zambind!

Echipa noastra de medici stomatologi specialisti va garanteaza calitatea si profesionalismul tratamentelor de orice natura prin folosirea de echipamente moderne, de ultima generatie, tratamente stomatologice care contribuie la mentinerea sanatoasa si frumoasa a dintilor.

Serviciile noastre

Odontoterapie

Odontoterapia reprezinta tratamentul leziunilor carioase prin indepart...

Detalii...

Ortodontie fixa si mobila

Dintii strambi, nealiniati, aglomerati, anodontiile sau ocluzia dentar...

Detalii...

Chirurgie si implantologie

Chirurgia dentara are la baza tratamentul afecțiunilor, traumatismelo...

Detalii...

Radiografii dentare

Radiografiile dentare sunt indispensabile examenului stomatologic comp...

Detalii...

Protetica

Protetica dentara se ocupa cu reabilitarea morfo-functionala a aparatu...

Detalii...

Endodontie

Endodontia este ramura care se ocupa cu tratamentul si vindecarea boli...

Detalii...

The footer area here is fully widgetized, with widgets appearing in one, two, as well as three columns. Insert as many as you’d like, or none at all; it’s completely up to you.